Till maken & 6-åringen

Och när jag ändå klippte till "fulkalsongerna" till grannen, kunde lika gärna tygbiten som var kvar få bli ett par till maken också. Klart snyggare utan snabel. Mönstret jag använder när jag syr kommer från LG sömnad, men jag tror att det skulle behöva ändras lite, framför allt i benvidden. Ska se om jag kan lyckas få ändan ur och titta på det någon dag framöver. Resåren kan ju tyckas vara en rejäl missmatch, men sanningen är att den turkosa färgen faktiskt är så gott som exakt i ton som de turkosa detaljerna i tyget. Det är de lime prickarna som bryter av.
 
 Tyg: Bloomy Dreams från Lillestoff/Znok design, resår från Ruffle Fabric. Storlek L, mönster LG sömnad.
 
I mitt syrace fick även 6-åringen sig några plagg. Köpte Ninjagotyget på facebook och blev positivt överraskad över det mjuka och fina tyget. Även om trycket inte är kanon så hade tyget i övrigt bra kvalitet. Snett är det också tryckt, men eftersom gubbarna verkar vara utkastade lite huller om buller märks det inte så tydligt och grabbarna är nöjda ändå.
 
Tyg: Ninjago jersey från Facebook, skulle dock tro att det är köpt från utlandet från start. Har sett det bland annat hos Ixat tidigare. Storlek 122 till 6-åringen.
 
Till sist ett UFO som fick landa. Dessa kalsonger har legat "nästan färdiga" ett bra tag, men så tog ju resåren slut och det tar några veckor att få hem resår från staterna. Eller egentligen tog själva transporten bara någon vecka, sedan har det nog legat i tullen ytterligare en vecka för att till slut landa hos mig. Det går inte så fort alltid, när det kommer till byråkrati. 
 
 Tyg: Znok designs rådjur, schackrutig resår från Ruffle Fabric. Storlek ca 122/128.
Kategori: Gott & Blandat Taggar: avig trippelsöm, kalsonger, t-shirt, trikå, underkläder, överdel;
Kommentera inlägget här: