Något som ska resa kort och något som ska resa långt

I början på augusti hade vi en liten fest här hemma och två utav kompisarna ville då beställa lite. Den ena till sin egen dotter och den andra till sin systerson som bor på en helt annan kontinent, men ska på besök i Sverige till jul. I helgen fick min make leverera plaggen till resp. beställare eftersom han ändå skulle träffa dem. Tunikan syddes i storlek 92 på bredden och 98 på längden. Med förhoppning om att den ska kunna användas ett tag framöver. Och här tog i stort sett den sista biten av detta fantastiska tyg slut också. Nästan så en liten tår faller ur ögonvrån ;-)
 
Tyg: Deer från Znok design, kantband från Stoff & Stil. Storlek 92/98.
 
Den färgglada beställningen nedan skall alltså flytta till en annan kontinent vartefter. Vill minnas att det var Afrika, men kan ha tagit fel. Det här tyget är verkligen mysigt till en liten. Kille som tjej spelar ingen roll, det passar verkligen alla. Och ja, apor, krokodiler, ormar & elefanter måste väl passa in i Afrika om något.
 
Tyg: apor & lejon från Znok design, kantband från Stoff & Stil. Knapparna är av märket Prym från Bibbis textil. Storlek 74, eget mönster.
 
Det finns många tyger jag gillar och detta ät ytterligare ett. Det roliga med tyger som har detaljer i  många olika färger är att man kan förändra plagget väldigt mycket med enkla medel, som annan färg på mudd/kantband och sömmar. Plaggen blir lika, men också väldigt olika trots samma bas. Jag tror att knäppningen nedan har blivit lite utav mitt "signum". Det är den knäppning jag gillar bäst och använder mig utav flitigast. Men jag ska försöka lägga ner lite extra tid på olika detaljer också hade jag tänkt.
 
Tyg: Cirkelstjärnor från JNYdesign, kantband/muddväv från Stoff & Stil. Storlek 74 i eget mönster.
Cissi:

Men så söta! Så fint med mycket färg på barnkläder!

Svar: Tack! Ja barn ska få vara färgglada!
Älsklingsfrö®

Kommentera inlägget här: