Mera underkläder...

Tänker mer eller mindre bara presentera alla dessa kalsonger. 8-åringen och 6-åringen har tidigare fått sig ett gäng och för några veckor sedan var det äldsta sonens tur. De hade ju växt ur alla sina dåvarande och den modell de får nu är mycket rymligare, men smiter ändå åt bra ikring deras ben. Utlåtandet från barnen har varit att de är väldigt sköna och att de inte vill ha några andra kalsonger, så det är ju ett gott tecken. Och de är ju fruktansvärt snygga i sina fillingar, så klart!
 
Tyg: tigrar från Znok design, storlek 128 på kalsongerna i mönster Hugo från Ottobre 1/2013.
 
Tyg: samma som ovan, storlek 146 på kalsongerna i mönster Hugo från Ottobre 1/2013.
 
Tyg: Stjärnor från Znok design, storlek 146 på kalsongerna i mönster Hugo från Ottobre 1/2013.
 
Tyg: Cirkelstjärnor från JNYdesign, storlek 146 på kalsongerna i mönster Hugo från Ottobre 1/2013. 
 
Tyg: Fordon & prickar båda tygerna från Ernst Textil/Jofoterx, storlek 146 på kalsongerna i mönster Hugo från Ottobre 1/2013.
 
Tyg: Fordon & prickar, tygerna från samma ställe som ovan, storlek 146 på kalsongerna i mönster Hugo från Ottobre 1/2013.
 
Samtliga kalsonger har riktig mjuk kalsongresår som är inhandlad från Ruffle Fabric. Jag lovar att det är den i särklass bästa och trevligaste resår jag har provat till kalsonger. Mjuk och behaglig och inget kli eller riv. Rekommenderas varmt. Det enda negativa är att frakten blir dyr när man beställer från "over there". Om någon vet med sig något annat ställe med likadan resår så tar jag tacksamt emot tips. För det är aldeles för kul att sy kalsonger för att jag skall sluta med det ;-)
 
Kategori: Taggar: boxerkalsong, kalsonger, resår, trikå, underdel, underkläder;
Ida:

Resåren finns hos www.bwear.se om du vill beställa från Sverige!

Svar: Tack Ida, jag vet ;-). Jag har själv varit återförsäljare utav resåren tidigare :-D
Älsklingsfrö®

Kommentera inlägget här: