Mammabeställning - amningstoppar

Grannen som gick i väntans tider har nu fått sin lilla goding, ja närmare bestämt för ett par veckor sedan nu. Hon hade innan dess letat runt i affärerna efter amningstoppar, men hittade ingenting som föll henne i smaken. Bara en massa enfärgat och tråkigt. Så gick fick äran att sy henne ett par överdelar. Och jag får ju stolt lov att säga att de blev grymt snygga och sitter helt perfekt på henne (även om det nu är provdockan som får demonstrera dem). Jag blev grymt sugen på att sy någonting till mig själv typ omgående i tygerna, för det finns kvar utav båda. Men jag har en del andra saker ligger före som jag vill göra. Nu blir det en och annan beställning och så mycket till mig själv däremellan.
 
Inget avancerat att sy, men eftersom jag kastat av mitt mönster som jag inte var helt nöjd med, så fick jag göra ett nytt. Och definitivt förbättrat såg jag. Nu går omlotten både högre upp och längre ner och täcker på så vis bättre. Utan att det blir för svårt att få fram tutten när en hungrig bebis vill ha mat. Och JA, det är lösning alla BOOB, men jag har ritat iordning mönstret helt på egen hand. Utgick från en tröja/topp som jag tidigare även sytt klänning utav.
 
Tyg: ett Hilco tyg i viscosejersey som är shoppat på eBay. Snyggt som attan med schysst fall. Svalt och behagligt att ha på sig. Storlek ca M/L
 
Tyg: lite osäker, men tror det är från Stoff2000, svart botten och antracitgrå mönster. Snyggt och stilrent, men med liv i. Även detta en viscosejersey och samma storlek som ovan.
 
Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma:

Superfina. Det är synd att man inte ska amma mera ;-)

Svar: Ha ha, fast de går ju att beställa som vanliga toppar också ;-)
Älsklingsfrö®

Kommentera inlägget här: