Lite fler beställningar på blandat småt och gott!

Här nedan följer tre utav augusti månads beställningar. Faktum är att jag har nog aldrig sytt så mycket en sommar som i år, men det har aldrig känts betungande. Jag har ju själv styrt mängden så att säga. Först ut är i alla fall en beställning på två stycken t-shirts med ärmar som hamnar ungefär mitt på underarmen. Eller något kortare skulle jag tro. Tyger och färger på kantband valde beställaren, som är en fast återkommande kund vid det här laget, helt och hållet själv. Jag tyckte först att det kändes lite för "hårt" med svarta kantband/detaljer till tröjan nedan, men nu tycker jag bara att det är väldigt snyggt och ramar in tyget väldigt väl. Gillar helt enkelt ;-)
 
Tyg: riddarvärld från Lillestoff genom Znok design, mudd från Stoff & Stil. Storlek 92 i eget mönster på t-shirten.
 
Nästa tröja är i precis samma modell och storlek och skulle bli en gåva till en väns lilla. Jag hoppas nu att t-shirtarna blivit bra och att alla är nöjda. Jag hade ju alla beställningar lagda på lådan för en dryg vecka sedan. Sedan har en och annan fått direktleverans också.
 
Tyg: tre små grodor från Liandlo, mudd från Stoff & Stil. Storlek och mönster enligt ovan
 
 
 
Tyg: brun & gammelrosa velour från Jofotex, orange och brun jersey som jag inte riktigt minns vart den kommer ifrån. Storlek bör vara ca 54/56 eller något sådant.
 
Sist ut för det här inlägget är ett litet set som nog slår alla rekord. Jag hade det färdigt bara ett par dagar efter att beställningen inkommit. Mitt mål var ju att allt sådant skulle vara klart innan syhelgen som gick av stapeln för 1½ vecka sedan. Jag hann ;-) och är jättenöjd med body och mössa. Tyget valde beställaren, sedan fick jag fria händer till detaljerna. Turkost blev grymt till tycker jag och jag är sugen på att göra en liknande kombo till sonen. Eller om det ska få bli lime...jag får fundera lite helt enkelt. Leverans skedde på babysimmet eftersom vi båda går dit med våra små.
 
 
Tyg: tvättbjörnarna på orange botten har jag köpt genom en facebookgrupp, men jag tror att det ursprungligen kan vara köpt från Michas stoffecke i Tyskland. Mudden är från Stoff & Stil. Storlek 56 på body i mitt egna mönser och storlek ca nyfödd, 0-1 mån på mössan.
 
Linda:

De två översta tröjorna är exakt så fina som de ser ut! Jag kan också avslöja att gåvan blev otroligt uppskattad.
/Hälsningar från den mycket nöjda beställaren :-)

Svar: Härligt att höra att gåvan blev uppskattad och det är alltid lika trevligt att fullfölja en beställning till dig. Du är ute i god tid och jag behöver aldrig stressa! En mycket uppskattad kund skulle jag vilja påstå ;-)
Älsklingsfrö®

Kommentera inlägget här: