Färgsprakande höst

Ah, försökte gör en uppdatering med text via mobilen, men lyckades radera allt, så nu tar vi det via datorn i stället. Den här gången presenterar jag två beställningar med härlig färgglädje. Den första ut består utav en mor-dotter matchning utav vändbara mössor. De är alltså exakt likadana med elefanter på ena sidan och tvättbjörnar på den andra. Lite gladmössor helt enkelt. Mössorna är överlämnade och lilltjejen skulle ha på sig sin mössa på stört, men det stod simning på schemat så det var inte riktigt läge ;-)
 
Tyg: elefanter & tvättbjörnar genom en Facebookgrupp, men är ganska säker på att tygerna ursprungligen kommer från Michas Stoffecke. Storlek 52/54 samt 48/50 till mor och dotter. Eget mönster.
 
Beställning nummer två innehåller ett färgsprakande set. Det här är en beställning ifrån en nyfunnen vän. Vi träffades på en kryssning för ungefär en månad sedan och när hon fick adressen till min blogg och kikade in där blev hon helt såld. Hennes egna ord ;-) Så en beställning lovade hon skulle komma och mycket riktigt gjorde det så också. Så det blir en fin liten kille i dessa kläder som man blir glad utav. Kläderna levererades vid djurparken i söndags och jag har fått meddelande om att de är till belåtenhet. Jag tycker de här muddbyxorna med fickdetaljer är riktigt roliga att göra (till skillnad från vanliga simpla) lite merjobb, men väl värt det som sagt.
 
Tyg: cirkelstjärnor från JNYdesign, svart Hilcovelour från Tygpyssling samt röd mudd från Stoff & Stil. Storlek 86 i egna mönster (byxorna har ju utvikbara muddar och kommer nog kunna användas lite längre).
 
Emma:

Superfina kläder. Imorgon blir det premiär!!

Svar: Kan tänka mig att han var en färgklick ;-) Kram
Älsklingsfrö®

Kommentera inlägget här: