Gemensamt mor-son projekt

Ja, det började i alla fall som ett gemensamt projekt. Äldsta sonen ville göra någonting med sin mamma. Bara mamman! Så vi funderade. Eftersom han har lämnat över några av sina "tjocktröjor" till yngre brorsan är han i behov utav nya. Jag bläddrade igenom några utav Ottobretidningarna som finns här hemma och visade honom vad som fanns och så fick han helt enkelt välja. Det blev en modell som heter Skyline från den senaste barn Ottobre om jag inte minns fel nu. Jag tyckte först att deras omlottlösning såg lite tight ut, men det visade den sig inte alls vara. Jag valde att rita och klippa till storlek 152 till honom för att det skulle finnas lite att växa i. Precis som sin mor har han dock långa armar så jag förlängde ärmarna med hela 7 cm. I övrigt behöll jag mönstret som det var i grunden. Tror jag i alla fall.
 
Tyget inhandlades på Stoff & Stil för över ett halvår sedan. Det har hela tiden varit tilltänkt till storsonen. Och med facit i hand är både han och jag väldigt nöjda. Det blev en cool luvtröja. Inte för stor, men med växtmån. Sonen var till och med go och ställde upp på bilder och jag fick godkännande om att lägga upp dem i bloggen med. Jag är noggrann med det nu när barnen är så stora. Alltså med att fråga om det är ok.
 
Ja, som sagt det började som ett gemensamt projekt, men eftersom det var moment som inte var helt enkla, så tröttnade han efter ett tag. Så jag slutförde själv och fick ett stort soligt leende och "Tack mamma!" när tröjan var klar. Det värmde i hjärtat att se honom så nöjd. Och snart ska jag ta itu med gemensamt projekt med de andra sönerna också. Ja, fast Lilleman får vänta några år till!
 
Tyg: från Stoff & Stil, coola sneakers, ett tunnare jogging/collegetyg med mjuk flossad insida. Modell Skyline  från Ottobre kids, storlek 152 med förlängda ärmar.
 
 
Birgitta:

Fint, härligt med hans nöjda leende förstår jag:)

Smillasateljé:

Jättesnygg tröja! Kul med storbarnstyg, jag önskar fler såna. Härligt med deltagande från barnen även om han inte orkade hela vägen.

Kommentera inlägget här: