Vinsterna från 5-årsjubileumet!

Man brukar ju säga bättre sent än aldrig. Men jag gillar inte att vara sen, jag gillar inte när kunder får vänta. Trots att jag kan ha fullt godkända ursäkter till väntan så gillar jag det inte. Så som plåster på såren den här gången har jag skickat med en liten bonus till varje vinnare i form av en liten scarf! Jag säger scarf för att det är så vi har använt den här hemma, som en liten värmande, men snygg och praktiskt detalj när det behöver vara lite mera ombonat ikring halsen. Men, det är ju inte dessa små tingestar som är respektive huvudnummer, utan plaggen som följer nedan. De presenteras utan någon ordning alls, vem som valde vad låter jag vara en sak mellan mig och respektive vinnare ;-).
 
Först ut att presenteras är en t-shirt i lite större storlek. Till en kille som inte ville ha en massa gubbar & figurer på. Jag fick brodera något med maskinen om jag ville. Resultatet fick alltså bli enligt nedan. Nu är det ju EN gubbe, på EN cykel så jag hoppas det skall vara godkännt hos den unge herrn. I mina ögon är det ju en ganska fräck t-shirt och 10-åringen här hemma har ju en liknande som accepteras. När inlägget poppar upp för er kanske jag verkligen vet om det gick hem ;-).
 
Tyg: enfärgad jersey från JNYdesign. Broderi från PFAFFs ordinarie sortiment som medföljer maskinen. Storlek 134/140 beställd och eftersom jag kör enkelstorlekar fick det bli en 140.
 
Nästa plagg ut är en body. Här var önskemål om en body i några olika tyger från Liandlo. Tyvärr hade jag inte kvar ett enda utav dem i min ägo, så jag får hoppas på det bästa även här med andra ord. I och för sig så skrev jag ju att det var vinnaren som valde plagg och jag tyg. Men det är ju kul att kunna fullfölja så många önskemål som möjligt. Det blev i alla fall ett tyg från Liandlo och en body. Så 1½ rätt kanske ;-).
 
Tyg: Prins & Prinsessa från Liandlo, mudd från JNYdesign. Storlek 68 på bodyn.
 
Och sista vinsten ut är ytterligare en body. Och ja, lite tråkig var jag allt där, men jag tycker nog att den passar ganska bra in på önskemålet. Önskemålet var en body med korta ärmar & ben, eller en vanlig body. Helst med blått eller grönt tyg. Så, det fick bli en body, min sidknäppta variant, och tyget innehåller ju främst både blått och grönt och en hel del annat. Det var vinnarens dotter som fick vara med och bestämma så jag får hålla tummen för ett godkännande därifrån.
 
Tyg: samma som ovan, med undantag för mudd, denna är från Stoff & Stil. Storlek 62 som förhoppningsvis skall vara lagom till en liten majbebis i början utav sommaren i alla fall.
 
Som alltid med en viss lättnad när ett åtagande är fullbordat. Nu hoppas jag att jag ska kunna få lite mera sytid. Eller få och få, att jag kan TA mig lite mera tid. Samtidigt som vackra vårkvällar allt oftare lockar ut mig för en promenad om kvällarna så två intressen krockar med varandra. För att sy på dagtid är inte att räkna med, då ska jag bara ha tur. Men ok, om jag lovar mig själv minst två plagg/vecka. Det borde kunna gå, eller hur?!
ScrapErica:

Superfina alla tre!
Vilken otrolig skillnad kantbandet gör. Jag var tvungen att titta flera gånger på bodysarna innan jag verkligen såg att det var samma tyg :)

Svar: Ja kantband och smådetaljer gör större skillnad än vad man kan tro. Kul!
Älsklingsfrö®

Smilla:

Fin, fina plagg!! Det där med att hinna med allt man vill är inte lätt, jag känner igen det där med att vara sen med beställningar fast man egentligen vill vara ute i god tid :/
Cykelbroderiet är så läckert! Jag kanske gör nåt liknande men med vinyl, hoppas det är okej?

Svar: Tack! Ja det är inte lätt att hinna allt man vill. Ja det är läckert och jag kan ju inte ta på mig äran för idén eftersom det är från PFAFF:s kollektion. Så gör något liknande du!
Älsklingsfrö®

lis:

åh vilken bra modell på body! har du fixat mönstret själv eller vart har du hittat det? som en omlottbody typ ju fast utan det "onödiga" framstycket! :)

Svar: Tack lis! Mönstret är mitt eget helt och hållet från första till sista linje ;-). Dubbelt över magen känns som sagt ganska onödigt om man inte har en kall bebis.
Älsklingsfrö®

Daffy:

Hej, hamnade här mest av en slump då min lille gosse just nu ligger i mitt knä med finaste bodyn på sig. Blev nyfiken på märket och googlade mig hit och jag är rätt säker att det är den kortärmade bodyn i inlägget som han har på sig :) Fick den i present från några vänner.

Svar: Hejsan!Vad roligt att du hittade in här och att en mysig liten bebis har den på sig i detta nu. Min minsting börjar bli så stor nu och det suger till lite när man ser en bebis. Men jag tror fyra troll får räcka ;-) Välkommen åter!
Älsklingsfrö®

Kommentera inlägget här: