Rävar på olika vis

En förfrågan om beställning droppade in i början utav månaden. Och eftersom det är en utav mina bästa och mest återkommande kunder så var det ju givet att tacka ja ;-). Det ena mönstrade tyget hade jag redan hemma, det andra fick jag komplettera med, men jag hade ändå haft funderingar ikring att beställa det. Och det är så mycket snyggare uppsytt! Så resterna utav båda tygerna ligger undanlagda i väntan på att lilleman skall växa till sig lite.
 
Direktiven för tröja nummer ett var att tröjan skulle vara lite "diskretare" i sin utformning. Neutrala ärmar som matchade bra till det röda i rävarna och röda kantband, röda stickningar. No more, no less. Och jag tror nog att det är vad som gör tröjan finast. Fast jag har så klart alltid idéer om andra "galnare" kombinationer också så vi får se vad det blir till lilleman "lite" längre fram. 
 
Tyg: Fox från Lillestoff/Znok design, röd jersey från Jofotex till både ärmar & kantband. Storlek 104.
 
Tröja nummer två var det däremot dags att rocka loss lite ordentligare på. Vi bollade lite idéer fram- och tillbaka och det beställaren fastnade mest för blev kombon nedan. Med ärmar i två olika färger (som dock matchar färgerna i tröjan väl) och muddar på omvänt vis och så en annan färg på kantbandet i halsriningen (som jag även valde att ta upp på stickningarna/dekorsömmarna). Jag gillar det här tyget, det är inte så grillrigt, dovt, men samtidigt färgglatt. Tummen upp!
 
Tyg: Natträv från Lillestoff/Znok design, blå trikå från JNYdesign, orange från Jofotex, mudd från Stoff & Stil. Även detta storlek 104.
 
Nu är det bara att hålla tummarna för att skapelserna ovan blir väl mottagna och till belåtenhet även denna gång. Jag är faktiskt alltid lite nervös och kommer nog aldrig släppa en viss oro innan jag vet att paketen nått fram och kläderna blivit granskade. Men, det känns som att det är helt i sin ordning. Ungefär som när jag tidigare tävlade - ingen nervositet - inget toppresultat. Lagom med nervositet = ett bra slutresultat.
scrapErica:

Åh, den sista gillade jag verkligen! Rolig och lite utöver det vanliga utan att bli alldeles för mycket :)

Thema:

Den turkosa/orangea blev ju jättetuff!

Kommentera inlägget här: