Somrigt & långärmat

Ja, alltså, jag trodde ju att jag hade rensat ut högen med bodys, men det fanns visst några till tillklippta. Men fler får det inte bli, vare sig i storlek 86 eller 92 nu. 92 kommer behöva kompletteras med lite tröjor/t-shirts skulle jag tro. Men bodysarna är ett avslutat kapitel nu, åtminstone till min egen lilleman. Nu får jag samla tyggodbitar som är lagom till tröjor i stl 92-98 i stället. Snigeltyget nedan är ett sådant som jag ratade helt när det kom från allra första början. Jag var inte intresserad utav det i någon utav färgerna som kom (tror det var fyra olika) för det kändes som att det var väldigt mycket till de allra minsta. Men så har jag sett det uppsytt och blivit mer och mer sugen. Som tur är så går det oftast att lösa och jag fick tag på det i två färgställningar faktiskt, och dessutom till riktigt rimlig prisnivå. Tyget nedan är inte min favorit, favoriten ligger väl undangömd för att brukas längre fram. Det här tyget räckte precis på höjden till en somrig variant.
 
Tyg: sniglar från Znok design, mudd Stoff & Stil, storlek 86, som bör vara lagom att börja använda till sommaren.
 
Här kommer tvärtemot tyget ovan, ett tyg som jag verkligen gillade på en gång när jag såg det. Men sedan har jag inte riktigt vetat vad jag skulle sy utav det. Jo att det skulle bli en body var jag nog rätt säker på när jag beställde det, men i övrigt (det blev en beställning också)? Bodyn toppades med orange detaljer vilket jag tyckte blev riktigt fräscht och lyfte fram det orange lite tydligare i tyget. Det finns en liten skillnad i nyans, men den är verkligen mariginell. 
 
Tyg: Deep in the jungle Znok design/Lillestoff, mudd från Stoff & Stil. Storlek 86.
 
Oj, som jag velat ikring vad den sista biten utav detta tyg skulle bli. Jag sydde mig ju en topp för ett bra tag sedan. Och jag hoppades att det skulle räcka till något till lilleman också och som synes så gjorde det faktiskt det. När jag ändå var igång med orange valde jag alltså att fortsätta på det temat och tyckte det blev riktigt fint till. Jag hade i sanning ingen annan färg än vitt som annars hade matchat bra till och vitt kändes inte som ett alternativ. Det är sällan vitt speciellt länge när barnen kommit över halvåret sådär och vill äta och kladda själv med det mesta. Så orange fick det bli.
 
Tyg: jag kallar det trollträd och det är från Kameleont design, mudd som ovan, storlek 86.
Anna, od Andulky:

Jättefina!

Emeli:

Superfina!

monika:

Jättefina! Du har ett gott öga för att kombinera ihop färgerna på tygerna. Skitsnyggt helt enkel!


Svar: Tack så mycket! Roligt att du tycker det.
Älsklingsfrö®

Nathalie:

Hur beställer man och vad har du för priser på bodys i strl 68 & 74?

Svar:
Älsklingsfrö®

Kommentera inlägget här: