Påfyllning i stl 92

Ja, till och med i storlek 92 har jag nu fyllt på en hel del. Även här är de flesta plaggen sydda vid syträffen som vi hade för dryga två veckor sedan. Dock tog sedan tryckknapparna slut när jag kom hem och flertalet av dem har blivit liggande oknappade. Det är mitt egna mönster rakt av till samtliga bodys, men de ser lite olika ut trots allt. Några råkade jag missa knäppning på, men jag har kollat och det bör funka bra ändå. Annars får jag väl bita i det sura äpplet och göra om vartefter så att säga. Det behövs ju inte i brådrasket i alla fall eftersom jag inte räknar med att de kommer användas förrän framemot lillemans tvåårsdag kommande vinter. Förutseende, ja visst, men jag tror det kan behövas för det är numera inte alltid så lätt att få till sytiden.
 
Tyg: hjärtan från Liandlo, men det var ett bra tag sedan det fanns hos dem nu. Mudd från Stoff & Stil. Storlek 92.
 
Tyg: både husvagnar och stjärnor från JNYdesign, mudd från Stoff & Stil. Storlek 92.
 
Tyg: ugglor från JNYdesign, mudd från Stoff & Stil. Storlek 92.
 
Den riktigt uppmärksamme kan se att "trippelsömmen" över raglanskärningen inte ser ut som vanligt på bilderna nedan. CoverPron lever sitt eget liv lite och det är fortfarande så att trådspänningen ibland blir tvärstum på vänstra tråden. Då går tråden av i ett kör och det går inget vidare. Jag skippade helt enkelt trippelsömmen och gjorde en tvillingsöm två gånger precis bredvid varandra i stället. Blev ok, men inget jag kommer upprepa. Funkar det inte får det kort och gott vara helt clean utan någon dekorsöm där alls i stället.
 
Tyg: astronauter från Liandlo. röd jersey från Jofotex och mudd från Stoff & Stil. Storlek 92.
 
Ja, det är bara att hålla tummarna för att lilleman fortfarande kommer acceptera bodys i höst/vinter. Annars får det bli saxen fram och lite redo på samtliga bodys så de blir tröjor/t-shirts i stället. Knapparna går alltid att återanvända (förutom ringen då) så det blir inga större förluster. Rumpflärparna kan alltid ge någon ruta till ett lapptäcke. Ni se, jag har redan planen klar, om-i-fall-att ;-) Jag tvivlar på att vi har börjat avveckla blöjan då i alla fall, det känns mer rimligt att tro att det är på gång till våren/sommaren. Om jag ska se till hur det har sett ut för de andra med den saken.
 
Tyg: sköldpaddor från "Små Vi" eller ngt sådant tror jag de hette, mudd Stoff & Stil, storlek 92.
 
Tyg: krokodilen i bilen från Liandlo, mudd från Stoff & Stil. Storlek 92.
 
Tyg: björnen sover från Liandlo, mudd från Stoff & Stil. Storlek...tada...92 ;-)
 
Om jag kan utse en favorit? Nej, ingen solklar, men de två sista bodysarna samt den första är nog de som ligger bäst till. Föga förvånande att det är de med röda kantband kanske ;-). Jag gillar verkligen Krokodilen i bilen med sitt lite lugnare, men ändå lekfulla, motiv. Hjärtbodyn är fin för att den är så enkel, och jag tror att jag hade tyckt om den ännu mera om den hade blivit "rätt" sydd med kantband ner i ena raglanskärningen i stället för med mudden där. Men har man bråttom och inte tänker sig för får man helt enkelt ta konsekvenserna. Huvudsaken är att bodyn är funktionell.
 
 
Therese:

Åh så fina. Gillar nog sköldpaddorna och krokodilen mest

Emeli:

Så många fina bodys! Jag skulle vilja ha allihopa själv! ;)

Kommentera inlägget här: