Nya tyger & 5-årsjubileum!!!

Ja, lite nya tyger har det landat här hemma. Försöker besinna mig och ha en någorlunda färdig plan för vad tygerna skall användas till numera men det är inte alltid så lätt. Här är i alla fall skönheterna:
 
 
Och planen då? Jo den ser ut så här:
* gul jersey med blommor & nyckelpigor - sommarklänning till mig
* brun & grön college med lycra, lite shorts/byxor till barnen
* pingvinerna skall få bli tröja/or till de två yngsta, men det får ligga till sig till i vinter.
* de två blommiga tygerna skall jag sy till mig själv av, tunika/klänning/överdel, men samma sak här färgerna är mörkare än bild visar så jag tyckte de kändes mer höst än vår/sommar så de får ligga till sig lite.
* rött & svart tyg är softshell från Bibbis Textil. Den röda skulle ha blivit fodral till en laptop, nu vet jag inte om det blir så för maken har tagit över den datorn. Men, jag hade också tänkt byxor av det svarta och kanske då en jacka utav det röda till minstingen.
 
Tada! En hyfsad plan för samtliga tyger således!
 
För en liten stund sedan slog det mig: det är ju dags för 5-ÅRSJUBILEUM i bloggen! På söndag närmare bestämt. Så på söndag poppar det upp ett nytt litet inlägg (brukar ju inte blogga helger) självklart med en tävling. Enkla regler utlovas och jag är glad om du vill sprida tävlingen till så många som möjligt som kan tänkas vara intresserade. Sedan presenterar jag vinnarna på söndagen den 31:a mars.
Kommentera inlägget här: