Födelsedagspresenter!

I lördags var vi över till våra vänner och firade deras lilltjej som blir hela 1 år imorgon. Tiden flyger verkligen fram. Att få presenter av oss kan nog numera vara ganska så förutsägbart för till 90% blir det ju någonting sytt till födelsedagsbarnen. Som tur är brukar varken barn eller föräldrar ha någonting emot det, men det är klart, jättejubel är det kanske inte alltid över att få kläder ;-). Tunikan nedan sydde jag i storlek 86 och tyget köpte jag hem enkom för att jag vet att lilltjejans mamma tyckte om det. Då det även räckte till ett par matchande scarfs fick det bli det också (något som visst behövdes till lillan då hon dreglar en hel del igen). Jag har redan fått se livebilder på lilltjejan och ska se om jag kan få flirta till mig och lägga dit en här också.
 
Tyg: fråm Stoff & Stil rakt igenom. Tunikan är i storlek 86, mönstret egentligen märkt som klänning men jag tycker absolut inte att det stämmer.
 
Tyg: som ovan kompletterat med vit tunn fleece från filt för bättre dregelstopp. Scarfsen är sydda i storlek  1 år och uppåt tror jag.
 
Det fanns en storebror att fira också. Egentligen borde han ha blivit firad utav oss för länge, länge sedan då han fyllde år mellan jul och nyår. Men sjukdomar och annat "schemalagt" har satt stopp för det tyvärr. Vi har försökt få till flera träffar, men det har hela tiden slutat med att något oförutsett har inträffat som gjort att vi fått planera om. Och det är väl så livet gärna ser ut under vinterhalvåret för en familj med lite fler barn än normen (även om vi verkligen inte har många barn i flera sammanhang). Storebroden spelar i alla fall gitarr och är vad jag har förstått ganska så duktig på det. Så förhoppningsvis stämmer texten nedan ;-) Har färgmässigt satt ihop mössan utifrån vad han gillade för färger och jag tyckte mig se att han såg ganska så nöjd ut. Mössan var dessutom bara en bonuspresent för att det dröjt så länge, egentligen fick han faktiskt ett litet elektronikexperimentkit.
 
Tyg: enfärgad jersey från Znok design, broderiet är jag ganska säker att jag hämtat från Urban Threads och det är då gjort med min baby PFAFF Creative Performance.
Anna, od Andulky:

Så jättefina presenter!!

Kristin:

Riktigt tuff mössa med gitarren. Snyggt.

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma:

Tack igen för presenterna. Det blev uppskattat av både barn och vuxna, lilltjejen säger väl inte så mycket, men hon klagade inte och såg lycklig ut ;-) Och mössan var så personlig, passade verkligen vår lilla herre som blivit så stor. Han längtar efter att få använda den, men frös i den idag när han provade. Det finns faktiskt en bild på honom med mössan också som jag tänkt ha i ett inlägg så det kommer publiceras framöver, du får hålla utkik och den bilden är det helt okej att låna med om du vill. :-).

Svar: Blir glad av att höra att de är omtyckta. Även om nu lilltjejen inte ha så mycket att säga om saken ännu ;-). Ja, det kändes som att mössan blev en fullträff till stora herrn. Just nu går brodermaskinen på en tröja som är beställd av en kärlekskrank 7½ åring ;-). Lånar jättegärna bild framöver. Kram
Älsklingsfrö®

Kommentera inlägget här: