5-årsjubileum & presentutlottning så klart!!!

I detta nu sitter jag i en bar och glassar på Vildmarkshotellet men eftersom det går att förinställa inlägg så kommer här nu ett sådant. Idag firar alltså min blogg 5-årsjubileum. För 5 år sedan drog jag igång en egen syblogg på "allvar". Och jag tycker det är så himla kul! Så klart ännu roligare varje gång man ser att någon kommit med en liten kommentar, men jag lutar mig tillbaka och kikar på statistiken också eftersom det är en hel del som dagligen kikar in, vare sig nytt inlägg kommit eller ej!
 
Det har hänt mycket under de här fem åren. Dels med mig själv och dels med min kreativitet. Jag syr och bloggar fortfarande väldigt mycket barnkläder, men sakta sakta trillar jag över allt mer på vuxnare plagg också. Det är länge sedan det hamnade ett inköpt plagg i min egen garderob nu faktiskt. Nya maskiner har flyttat in i maskinparken och därmed har kreativiteten fått sig ett lite annat uttryck också. Något som framför allt har gått hem hos äldsta sonen tror jag. Framöver kommer ni få se Älsklingsfrö med lite mera "attityd" skulle jag tro ;-) Lite coolare och lite tuffare i de större barnens ögon.
 
I vanlig ordning tänkte jag ju då att man skulle få chansen att vinna sig ett Älsklingsfröplagg. Du väljer plagget, jag väljer tyget, men man får gärna ha önskemål om färgskala. Lite större barn är inget hinder, jag syr upp till stl 134-140 i alla fall. Tre vinstchanser blir det, så passa på nu. Världens enklaste "regler" (eftersom jag avskyr när det blir för krångligt): lämna EN kommentar nedan med VEM du vill vinna plagget till (jag rensar bort överflödiga kommentarer). Det behöver finnas en mailadress så jag smidigt kan nå vinnarna utan att behöva efterlysa. Du behöver inte önska plagg nu, det löser vi senare! Så kort och gott:
 
REGLER
* en kommentar med vem som skall vinna plagget. Glöm EJ MAILADRESS!
 
Har du inte egna barn? Man får jättegärna tävla för barnbarns, vänners, syskons barn. Dock gäller endast EN kommentar/mailadress per barn. Så kom igen nu, kommentera. Söndagen den 31/3 kl 15:00 stänger jag igen för kommentarer!
 
Så här fin kan man bli i Älsklingsfrö ;-). Nu är den här söta sessan redan en skönhet, men lite cupcakes mår ingen illa av. Bilden har jag fått låna från hennes mamma, tillika en av mina bästa väninnor!
Kategori: Vad händer? Taggar: jubileum, kalas, utlottning, vinst;
Emeli:

Grattis till ditt 5-årsjubileum! Jag vill såklart vara med och tävla om ett Älsklingsfröplagg till bebisen som just nu bor i min mage. Håller tummarna för vinst! :)

C:

Vill jättegärna vinna och ge ett fint plagg till mitt kommande gudbarn!!

Jacqueline :

Grattis till 5 års jubeliumet.. Kommer fortsätta läsa blogg med spänning..
Självklart vill jag vara med i tävlingen där jag kan vinna något från bästa älsklingsfrö... Det är min äldsta dotter som vill vinna en klänning :-)

Paula:

Grattis till 5 år!
Frågade tösen och hon (och jag) vill gärna vinna nåt fint till bästisens kommande lillebror. :-D

Liv:

Jag älskar din blogg och jag tycker om dig! Klart jag vill vara med i din tävling! Jag vill vinna ett plagg till vårt kommande familjehemsbarn. Grattis på 5-års jubileet!

Jennie:

Grattis till 5-årsjubileumet! Din blogg är min absoluta favoritblogg, som ger mig massor med inspiration. Jag hade gärna velat vinna något fint till min lilleman, snart 2 år.

Linda:

Det hurras högt för 5-årsjubilanten! I den i övrigt ganska hysteriska cyberrymden upplever jag din blogg som en lugn och mysig läshörna med en bekväm fåtölj i. Vinner jag så är det min lillräka Rasmus som blir den lycklige plaggbäraren.

Gunilla asada:

Jag skulle vilja vinna till min underbara dotter, hon är så modemedveten att det skulle passa henne.

Nette:

Grattis till årsdagen!! Skulle gärna vinna något kul till min dotter Maja (4år) min email är jeanette.strom@saunalahti.fi

Gülderen:

Grattis till årsdagen och tack för en fin blogg. Jag skulle vilja vinna till min yngsta son som är 8 år.

Katarina:

Jag har läst din blogg i flera år o skulle gärna vinna ett av dina fina plagg till min sladdis.

Malin Forsberg:

Jag vill gärna vinna nåt fint till min lille kille som blev en månad gammal igår!

Sara - Hold on be strong:

Grattis till 5 års jubileumet!! Härlig bild!!

Sara:

Kom in på din sida av en slump och blev förälskad direkt i kläderna. Chansar på en vinst chans och skulle jag inte vinna så hoppas jag på att kunna göra en beställning, till sonen.

Marlene:

Grattis till jubileet och tack för att du var en så bra vägvisare på promenaden igår :-)

Sanna:

Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna till min dotter. Dina kläder är super fina och min dotter skulle gärna bära dom.

Kram Sanna

Linda:

Gärna med och tävlar om ett plagg till min underbara brordotter som föddes i januari i år.

MVH Linda

Rebecca:

Vilken underbar tävling! Skulle vilja vinna något till min lilla nr 4 då jag nästan utan undantag kollar din blogg varje dag för att se om det kommit ett nytt inlägg. Du inspirerar något oerhört och jag är löjligt förtjust i alla fina bodysar du syr :)

Desirée Larsen:

Grattis till 5 års jubileumet! Skulle jag ha den enorma turen att vinna skulle jag vilja vinna ett plagg till lillkillen som nyss fyllt två. Han är oerhört förtjust i kläder och då han får ärva en del från storasyster skulle det vara roligt att få glädja honom med ett nytt vackert plagg från er =)

mail: larsensliv@gmail.com

Kerstin :

Jag vill vinna något till min son som snart fyller ett år. Det borde firas med ett plagg från älsklingsfrö!

Linda ( Isak & Jontes mamma ) :

Mitt kusin barn fyller hela 2 år efter påsk och ett klädes plagg från älsklingsfrö skulle han gilla mycket men tror hans mamma skulle gilla't ännu mera ;)

Ha'de bra // Linda

scrapErica:

Jag skulle vilja vinna ett plagg till mitt eget lilla barn som blir 7 månader imorgon.

Elin - Photos by Arvegil:

Hej M!
Tack för helgen :) jag är gärna med och tävlar om ett plagg till någon av mina söner :) Kram Elin

Malin Neptin:

Grattis till 5-års jubiléet!
Jag vill gärna vinna något till min 2-åriga son.
/Malin
malin_neptin@hotmail.com

Myssel:

Grattis!
Jag vill gärna vinna ett plagg till mitt syskonbarn/gudbarn som fyller 1 år i sommar.

zandrama:

Tänk att det redan har gått fem år! Jag har följt dig och bloggen från start och nu är våra barn så stora och de minsta inte alls så små längre. Häftigt!

Jag skulle gärna vinna ett plagg till min stora skolkille på 7 år nu.

Runi:

Grattis!
Jag vill vinna ett plagg till min lilla Skrutta på 3,5 månader :)

Anna Hultman:

Min "stora" kille skulle bli glad över något lite tuffare :)

Sandra:

Skulle vara kul att vinna ett plagg till sonens 3-årsdag!

Jonna:

Jag vill gärna vinna till min 1-åriga son, som pinsamt nog är som skomakarens barn och får sällan hemsydda kläder.
Lille plutt

Linn Karlsson:

Jag önskar mig något fint till vårt tredje barn, som ska ploppa ut mitt i sommaren.
linn1979@hotmail.com

SaraW:

Grattis till en pigg och glad femåring (bloggen då). Jag skulle vilja vinna något till min snart 10-åring om jag vinner.

Malin:

Hej! Jag är gärna med och tävlar om ett plagg till min 5-åriga kille. Han tycker själv att han har kommit lite i skymundan sen han fick en lillebror för en månad sen, så han skulle bli glad för nån fin present.

Malin

Emma:

Hej!
Jag vill gärna tävla om att vinna ett plagg till bebisen som ligger i min väns mage just nu :) //Emma

Annsofie Gyllemo :

Jag vill jätte gärna vinna ett plagg till vår ofödda bebis som är beräknad till 20 april.

Linda:

Åh! Jag skulle gärna vilja vinna ett plagg till min kommande lilla bebis :)

Gun:

Jag skulle hjätte gärna vinna ett Älsklingsfrö plagg till Det är en hemlighet. Kram

Satu Sandberg:

Hej! Jag skulle vilja att 1,5 åriga solstrålen Siri Greta, yngst i en syskonskara på 5, vann ett plagg då hon är ger oss så mycket kärlek och glädje!

Hälsningar Satu

Kommentera inlägget här: