Presenter till vuxna

I början av månaden fyllde den väninna som följt mig längst genom mitt vuxna liv år. Inget märkvärdigt så där, men jag kände i alla fall för att ge henne någonting. Och fick idén att på vinst eller förlust göra någonting till henne. Jag visste ju att hon gillade min tunikamodell, för det hade hon påpekat sedan tidigare. Däremot var jag lite osäker på vilka färger hon föredrog. Men lite diskret utfrågning som ledde till en nyfiken väninna ledde fram till tygvalet nedan. Och det roliga är att nästan alla färger hon raddade upp finns med i tyget. Tyget blev mycket, mycket finare som färdigt plagg än som bara tygstycke och jag är nöjd med resultatet. Dessutom hade jag storleksmässigt bedömt henne bra och tunikan satt riktigt bra på. Och faktum är att även väninnan blev nöjd så det blev en fullträff ;-)
 
Tyg: från danska Stoff2000 rakt igenom. Storlek ca 40/42 skulle jag tro. Vi är ganska lika, jag har gjort överdelen något mindre formad dock, än till mig själv. Rullfåll nedtill för en mer feminin touch.
 
Även grannen fyllde år i början av augusti. Och hur det nu var kom vi in på ämnet underkläder och jag berättade om virkade/stickade kalsonger med snabel. Det här nappade grannen på så så klart var jag ju tvungen att anta utmaningen och ge honom svar på tal. Kalsongerna nedan har alltså, trots att det är lite svårt att se, snabel. När jag överlämnade det hade han dessutom sina svärföräldrar på plats så jag passade ju på för att göra förödmjukelsen total ;-) (ni ser hornen jag har va?). Ett rejält gott skratt blev det för sällskapet. Men faktum är att jag har fått rapport om att kallingarna används flitigt och att de är mkt sköna. Dock tror jag nog att snabeldetaljen kommer uteslutas vid övriga beställningar, för det kan nog vara bland det fulaste jag har sytt!
 
Tyg: Bloomy Dream från Lillestoff/Znok, marinblå resår från Ruffle Fabric. Storlek L ca.
 
klockarbarn:

Hahahahahahaha!!!!
Tack för dagens gapskratt. Nästan att jag skulle vilja ha mönstret. Nåt att ge gubben i julklapp!!

Svar:
Älsklingsfrö®

Älsklingsfrö:

Härligt att du fick dig ett gott skratt. DE är fula och roliga och ja, jag gör nog bara ett par (fast 10-åringen hävdar att han vill ha sig ett par också).

Kommentera inlägget här: