Fortfarande ebb i systugan

en jag har hunnit pyssla med lite annat. Sådant som är lätt att göra när man sitter i soffan och inte behöver ha fullt fokus. Tyvärr så får väl den här skapelsen (eller de här) vänta till de kalla höstvindarna kommer, för nu ska vi ju faktiskt gå mot varmare tider. Även om de senaste dagarna häromkring i alla fall mest sett grått och mulet ut och en och annan regndroppe har fallit. Nå i höst/vinter lär jag vara varm om huvudknoppen i alla fall!
 
Här borde jag ju då skriva vad det är för garner, men jag har lyckats försnilla lappen med produktinfo för det gråblå och det andra fick jag av mamma och det var restgarn. Jag har i alla fall använt en Kwik knit ring för ändamålet. Stoff & Stils största (garnet drog ihop sig väldeliga och blev inte så elastiskt).
 
I övrigt då? Jo jag har faktiskt lyckats klippa till en del också. Det funkar med lille vild ikring fötterna. Nu har jag dessutom fått dit barnsäkerhetsspärrar på samtliga mina lådor så nu får jag ha mina småsaker ifred, inkl saxar och annat "småbarnsfarligt". Jag har samtliga vinster tillklippta och en beställning också, samt en del plagg till mellangrabbarna. Jag hoppas ha både energi och tid till att sitta vid symaskinerna en stund (förhoppningsvis flera stunder) i helgen. Sytarmen skriker efter att få sig lite näring. Jag behöver verkligen få koppla av med mina "raringar". Så håll tummarna för att jag kan uppdatera bloggen med en massa kul under kommande vecka. Jag vågar inte lita på det, men ska göra allt jag kan för att det ska bli så. Lilleman gillar att vara ute så jag får väl skicka ut barnaskaran med barnafadern ;-).
Kategori: Mössor & Scarfs Taggar: handarbete, handledsvärmare, kwik knit, mössa, stickat, torgvante;
Kommentera inlägget här: