Allt du behöver veta när du vill beställa Älsklingsfrö®

Tillsvidare finns ingen prisinformation här eftersom jag jobbar på att få iordning en webshop och det är stängt för beställningar tillsvidare. Jag hoppas att jag ska kunna lansera shopen senast om tre veckor!

Storleksinformation: Kläderna sys i enkelstorlekar från stl 56 till 128 cl. Jag har precis (april 2012) varit runt i de större butikskedjorna och jämfört mina bodys framför allt, med deras. De motsvarar det svenska storlekssystemet väl, men det finns en stor skillnad: tygerna jag använder har genomgått tuff behandling för att minska krymprisken. De är tvättade (alltid i parfymfritt tvättmedel och utan sköljmedel, det finns heller inga djur i hushållet) och tumlade innan sömnad och bomull/lycra krymper mindre än ren bomull. Med andra ord är sannolikheten stor att ditt barn trots allt kommer kunna använda Älsklingsfrö plagg längre än övriga plagg p g a att de krymper mindre eller ingenting alls. Har du ett runt barn och har möjligheten att ta lite mått underlättar det eftersom framför allt bodys är åt det smalare hållet och det då kan behövas lite extra sömsmån. Bodys sys i stl 56-92. Från stl 86-128 kompletterar tröjor/t-shirts bodysarna. Jag är inte omöjlig gällande storlekar över stl 128, men då gäller andra priser så du får kontakta mig för information.

 

Älsklingsfrö® kläder sys upp helt enligt dina önskemål. Givetvis hjälper jag till med idéer och detaljer om så önskas. Då jag väljer att inte ha något "lager" utav tyger, utan endast köper hem för personligt bruk så hänvisar jag till de webshopar som finns för önskemål om tyg. Har du eget tyg som du önskar få plagg uppsytt i så kontakta mig för information om arbetskostnaden. Basmaterial i form av muddtyg, enfärgade tyger, resår och annat finns i regel hemma. Alla beställningar skall BETALAS INNAN jag skickar efter de tyger som behövs.

Från dessa webshopar köper jag huvudsakligen mina tyger:

http://www.jny.se/tyger/

http://butik.jofotex.se/

http://www.jonic-textil.se/

http://www.liandlo.com/tyg/

http://www.strommingdesign.se/

http://www.tyglycka.se/

http://www.tygpyssling.se/

http://znokdesign.123ehandel.se/

Välkommen med beställning!


Mönstrad trikå (jersey med huvuddelen bomull och inslag av lycra/elastan)
Högkvalitativa tyger som ger plagg vilka håller form och färg tvätt efter tvätt. Rekommenderad tvättemperatur 40 grader, men det GÅR att tvätta även i 60 grader, men för bäst livslängd rekommenderas inte varje tvätt i 60 grader. Sammansättningen av tyget ligger på 90-96% bomull & 4-10% elastan/lycra. De flesta innehåller 95% bomull & 5% lycra. Samtliga bilder nedan är klickbara för förstoring! 

Mönstrade tyger/blandat:

 

Ränder:

Bomull/lycrablandningar

Marin/ljusblårandigt ca 5 cm breda ränder

Brun/petrol resp orange 2 cm breda ränder

Grå/turkos/lime 1 cm breda ränder

Övriga randiga har förhållandet ca 0,7 cm vira ränder, färgad rand 1,5 cm

 

100% bomullstrikå:

Ribbad trikå, mysig till framför allt pyjamas - gäller de tre första tygerna.

Övriga tyger: Mudd, velour och enfärgad jersey finns i regel i matchande färger så att det går att få detaljer eller matchande byxor till i enfärgat tyg. Jag gör gärna valet åt dig om du tycker att det är svårt att välja.