Och en färdig vinst...

japp, äntligen kan jag stoltsera med att jag har den första vinsten färdig i den där jubiliumsutlottningen som skedde för över en månad sedan *skäms*. Första priset som gick till Yngla med barn syddes färdigt idag på förmiddagen. Jag hoppas att priset skall bli omtyckt och väl mottaget och har som mål att få färdigt även de övriga två vintsterna innan den här veckan är slut!
Det fick bli Mjuka Tygers Igelkottar till en somrig t-shirt i stl 116 uppmatchad med ett par enkla shorts utan några krusiduller på. Också de är i stl 116 i smalrandig finecord/manchester. Hoppas som sagt att kläderna skall bli omtyckta och hälsar er välkomna åter för lite shopping utav Älsklingsfrö!

Ett gäng byxor...

har det hunnit bli. Orange/rödlila i randningen. Ett jättehärligt tyg som jag shoppade på Tradera. Tyvärr visade det sig att randningen inte går rakt utan på diagonalen, tyget är med andra ord inte det minsta trådrakt. Den enormt trevliga Traderaförsäljerskan lät mig dock behålla tyget mot en liten motprestation. Hon önskade ett par "Älsklingsfrö"byxor till sin dotter utav en liten bit utav tyget. När jag ändå var igång så klippte jag till hela tygbiten, så nu finns 6 par färdiga byxor. De flesta paren kommer hamna i mina söners ombyteslådor på dagis/skola, men det minsta paret i stl 80 skänker jag mot portokostnad om någon är intresserad!


Nu skall jag peta i mig lite frukost och sedan tror jag minsann att jag skall ta itu med lite vinster för de har ni väntat länge nog på nu!

Suget återvänder...

och jag ser mig själv sitta en del vid mina maskiner under den kommande veckan. Må + on + fr är jag dock inne på sjukan för behandling och till helgen firar vi av min pappa som fyller 60 år så jag kommer verkligen inte lägga någon överdriven tid på sömnad. Men det blir för att jag vill i alla fall. Jag har MASSOR utav idéer och hoppas få förverkliga i alla fall några. Jag saknar er tjejer! KraaaaaamTillsvidare kan ju i alla fall Älsklingsfrö ses och köpas genom Smartamammor.se