Nya kaniner hos JNYdesign & Tävling hos mimiS

Japp, nu har JNYdesign så man kan förhandsboka kanintyg i andra färgställningar både på tryck och grundfärg. Jag är himla sugen på att kasta mig dit på stört, men har inte riktigt ekomin för det . Å andra sidan kommer man nog få vara snabb för det finns  bara 200 meter utav varje färgställning, sedan är det slut och då vad jag förstår på obestämd framtid eftersom det blir för dyrt att ta fram i Sverige. Men kika ín hos JNY om du vill köpa riktigt fint tyg i toppenkvalitet. Hon har dessutom massor med fina enfärgade tyger i olika material att matcha upp med.Vill också passa på att tipsa om en rolig tävling inne hos mimiS. Kom med förslag på namn till mimiS provdockor och länka så har du dubbel chans till en finfin vinst.

Några ufon har landat...

i högen med kläder som skall följa med mig i helgen och levereras till Smarta mammor. Och som sagt, de här har legat ihopsydda ett bra tag nu, så jag har "bara" gjort resårkanal, dragit i resår, kantbandat dem samt satt dit storleks-och namnlappar idag. Nu finns 7 par Regnbågar medplockade. 3 par i stl 104, 2 par i stl 110 resp 116.


Härligt färgglatt under för söta små tjejer! Önskar er alla en riktigt trevlig helg! Vi hörs i veckan som kommer...
Kategori:

Pralinerna är färdiga nu...

och oj vad jag kommer ha ont i högerhanden imorgon skulle jag tro *skratt*. Mycket riktigt gissade ni rätt på gårdagens tjuvkik, det var ett gäng bodys som skulle knappas. Eg var det 17 stycken, men den ena skulle ändå stanna kvar hemma ett tag så jag lade den åt sidan. Och tur var väl det för kvar i asken när jag var klar blev 4 set knappar *skratt* så det är dags att kontakta Bibbi för påfyllning. Det är mer som behöver fyllas på framöver, mudd t ex. Men dessa saker får vänta lite nu, för det finns faktiskt inte pengar till att shoppa ngt i nuläget. Hoppas då desto mer på att "Smarta mammor" skall  generera lite pengar. Idag säger jag bara "Tack gode gud för Prymtången". Visserligen jobbar man hårt med den, men att banka alla dessa knappar med hammare hade jag inte velat göra. Tror att risken för att ngn skulle ha hamnat galet då hade varit ganska stor. Nu blev det inte en enda knapp fel och då har jag alltså satt dit hela 224 knappar, eller 112 set. 7 tryckknappar går det åt till varje body. Dessa praliner tar jag alltså med mig upp till Stockholm på lördag för direktleverans till Josefin:


Gula flodisar, tyg Jofotex, mudd Stoff & Stil, stl 56-74.


Koboltblå egenfärgade kaniner, JNY design, med ärmar i Hilco Busilis strech, mudd Stoff & Stil, stl 56-74.


Röda egenfärgade kaniner, JNYdesign, ärmar i E-slöjdstrikå, mudd Stoff & Stil, stl 56-74.


Turkosblå flodisar, Jofotex, mudd Stoff & Stil, stl 56-74.

Här kommer även en liten bildkavalkad på det som skall fara iväg med mig på tåget på lördag:
Ett gäng bruna muddisar i stl 56-74 skall få följa med. Givetvis kan man matcha precis hur man vill, men det är så här jag skulle välja att göra ;-). Kanske, kanske att jag hamnar vid maskinen någon timme imorgon fm och fixar några trosor till, men det får humör och ork avgöra, ikväll skall jag bara slötitta på TV.