Lite nytt på syfronten...

jodå, det HAR faktiskt hänt en del de senaste dagarna. Fast jag har inte hunnit med och blogga om det. I onsdags kväll hade jag ju en liten visning hemma hos bästa väninnan. Nervös, men kul och det kändes bra. Tjejerna var intresserade och vi får se om det droppar in några beställningar. Jag har lyckats få upp alla mina tyger i "delbloggen" som jag skrev om i inlägget innan och håller för fullt på med att få in vilka modeller jag skall ha i mitt basutbud och även lite om priser och villkor och så. Det vore ju onekligen enklare med en hemsida, men tillsvidare får det bli så här. Och som ni kan se så har jag ändrat rubriken här i bloggen från "Älsklingsbarn" till "Älsklingsfrö" och likaså heter underbloggen till denna det. För det är det namnet jag kommer sätta på mina plagg om det går igenom hos PRV. Vilket jag hoppas och tror. Nåväl, har hunnit med ett plagg i veckan också. Ett bonusplagg som väninnan fick som tack för att hon ville ha en första visning hemma hos dig. Tjejerna på visningen gav mig dessutom lite bra input så jag skall komplettera mina basplagg med några till i lite flickigare format ;-) Här kommer i alla fall en bild på t-shirten:Dessutom har jag suttit och räknat och delat upp storleksetiketter vill alla som var med och beställde eftersom etiketterna dök upp raskt som attan, redan igår. Må gott!

Jag har blivit utmanad...

av Totaja, som jag faktiskt inte tidigare stött på ;-) Kul!
Och då är det väl bara att hänga på utmaningen...

3 namn jag går under: Mamma, Mrine (japp utan a, ungarna drar ihop det en del), Ingen (i som kan "ingen" plocka upp efter sig ;-) )

3 saker som skrämmer mig: Oprovocerat, galet våld, att mista någon jag älskar, alla fasansfulla orättvisor

3 saker som jag har på mig: Mjukisbrallor, tröja & vigselring

3 sanningar om mig: Jag har hett temperament, älskar barn, gillar att planera.

3 saker jag verkligen vill ha: Ett aldeles eget syrum, egna kunder ;-) och ett längre dygn *skratt*

3 kreativa pysslare som jag skickar detta vidare till: Stratus(Pyssel på torp), Florin & Marias hemmapyssel

Sambeställning storleksetiketter Mina namnband!

Nu drar det ihop sig, men jag har inte kunnat kontakta flertalet utav de intresserade eftersom så få lmnat mailadress därför kommer jag nu med en allmänn uppmaning till alla som var intresserade utav storleksetiketter mellan stl 56-128. Man behöver alltså inte välja alla storleka utan det är fritt val vilka man vill ha inom det spannet. Maila mig absolut senast onsdag 28/5 med antal i de storlekar som önskas, namn och adressuppgifter så skall jag ordna beställningen senast fredag 30/5 under kommande vecka!
Min mail står under bloggens titel ;-)